Home / Over Oudtside

Over Oudtside

Hartelijk welkom op de website van Schoonheidssalon Oudtside. Mijn naam is Inge Oudt. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en na 17 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij Bergen Cosmetics ben ik sinds de zomer van 2017 eigenaresse van Oudtside.

Een eigen salon was mijn droom. Die droom is nu in vervulling gegaan met een salon in hotel Merlet gelegen op een mooie locatie in Schoorl. Hier kan u genieten van een heerlijke behandeling in een ontspannen sfeer, even rustig tijd nemen voor jezelf.

Ik werk met de producten van Oolaboo. De Producten van Oolaboo sluiten aan bij mijn eigen visie. Mensen worden zich er meer bewust van dat een stralende huid, mooi haar en een gezond lichaam niet zonder een gezonde levenswijze en de juiste producten gaan. Oolaboo producten bestaan zoveel mogelijk uit voedende werkstoffen die vaak zowel gegeten als op de huid gebruikt kunnen worden, met als doel de gezondheid van het totale lichaam als de huid te optimaliseren. Want hoe natuurlijker de ingredienten hoe beter het is. De huidverbeterende producten van Oolaboo zijn ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande biochemici, cosmetologen en dermatologen en zijn dermatologisch getest.

Top